Nieuw decor en méér audities in The Voice of Holland 8

10 oktober 2017, door Otto de Vries

Het achtste seizoen van The Voice of Holland, de grootste tv-hit van RTL 4, krijgt een nieuw decor en méér audities. Dat heeft de tv-zender, die de tv-show vanaf volgende week vrijdag weer uitzendt, vandaag laten weten. RTL 4 spreekt can een ‘spiksplinternieuw decor’. “Wendy van Dijk en Martijn Krabbé, die ook dit jaar de presentatie op zich nemen, staan met de familie en de vrienden van de talenten nóg dichterbij de optredens“, legt een woordvoerster uit over de nieuwe decoropzet.

Familie en vrienden zijn op die manier meer betrokken bij de optreden. “Hierdoor kunnen niet alleen zíj naar de talenten kijken, maar de talenten kunnen hén ook zien.

Ook Jamai Loman maakt weer deel uit van het presentatieteam. Hij overvalt talenten met een ticket voor de Blind Auditions en staat tijdens de liveshows in de gesponsorde RedRoom.

En dan is er nog een iets gewijzigde opzet. In plaats van zes Blind Auditions zijn er dit jaar zeven van deze uitzendingen te zien. Daarna volgen vier The Battle-afleveringen, gevolgd door de The Knockouts-ronde. Dit seizoen zijn er vier liveshows.

Zoals bekend keert Anouk dit jaar weer terug in de jury. Ze zit naast Ali BSanne Hans en Waylon. “Waylon bewees zich vorig jaar als bevlogen coach, maar met de terugkomst van Anouk staan alle coaches op scherp. Ze luisteren kritischer dan ooit en draaien alleen voor de allerbesten. Dat maakt de audities spannender dan ooit.”

The Voice of Holland is vanaf volgende week vrijdag (20 oktober) weer primetime-vullend te zien op RTL 4.

Bron: Mediacourant.