Nick & Simon willen The Voice niet loslaten

19 november 2012, door trendwerk

Nick Schilder en Simon Keizer hopen er volgend jaar weer bij te zijn als coaches in The Voice of Holland. Dat vertellen de twee in Mikro Gids. Tot nu toe heeft John de Mol, die de show produceert, ieder seizoen een van de coaches gewisseld, dus zekerheid hebben ze niet. “Eén ding is zeker: The Voice loslaten wordt lastig, want het zit diep in ons hart verankerd. We zijn er vanaf het eerste moment bij betrokken geweest. Het is een genot om eraan mee te werken“, zo laat Schilder weten in de gids.

Zelf moeten de twee er wel tijd voor hebben. “Dat weten we nooit zeker. De agenda van Nick & Simon is erg aan verandering onderhevig.

Het Volendamse duo leert veel van The Voice. “Zeker. Ik denk dat The Voice debet is aan onze groei als artiest. We hebben de hele dag allebei muziekstromingen en stemgeluiden om ons heen.”

In het eerste seizoen zongen Pearl Jozefzoon en Nigel Brown – allebei artiesten met veel soul en R&B in hun stem – bijvoorbeeld ons nummer Vlinders. Dat werkt inspirerend: zo kun je dat nummer óók aanpakken.”