Nick & Simon gaan niet uit elkaar

23 augustus 2011, door trendwerk

(Novum) – Nick & Simon blijven gewoon een zangduo. Geruchten dat de Volendammers uit elkaar gaan, staken de afgelopen dagen de kop op omdat bekend werd dat de twee een 'muzikaal avontuur' aangaan. De heren maken maandag bekend dat ze met Acda en De Munnik twee nieuwe nummers hebben opgenomen.

Simon dook de studio in met Paul de Munnik, Nick nam een nummer op met Thomas Acda. "Het gerucht dat wij uit elkaar gaan is enigszins waar", maakt Simon Keizer een knipoog naar alle onrust. "Het is een tijdelijke break-up. We hebben twee nieuwe duo's samengesteld."

"We hebben een hele leuke meeting met Acda en De Munnik gehad", vertelt Simon maandag in het TROS-radioprogramma Gouden Uren. "Toen ontstond het idee een aantal nieuwe tracks te maken. Mijn klik met Paul de Munnik was net iets beter dan die met Thomas Acda, Nick had dat visa versa met Thomas."

Simon en Paul doken de studio in, wat resulteerde in het nummer Kijk Me Na van het nieuwe duo Keizer & De Munnik. Het nummer van duo Nick & Thomas heet Sterker Nu Dan Ooit. Tussen de duo's is al aardig wat competitie ontstaan. "Natuurlijk, het gaat om wie de hoogste notering gaat halen", reageert Paul de Munnik.

Acda en De Munnik waren al bevestigd voor een gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso, waar Nick & Simon dit najaar de hoofdartiesten zijn. Beide duetten zijn vanaf deze week te downloaden.