Net5 met dagelijkse soapserie op late avond

24 augustus 2016, door Otto de Vries

Net5 komt met een dagelijkse soapserie op de late avond, getiteld De Spa. De eerste aflevering is in 2017. Dat vertelde hoofdrolspeelster Annette Barlo vandaag op de perspresentatie van SBS. Het wordt de tweede soapserie op de Nederlandse tv, naast Goede Tijden Slechte Tijden. De Spa wordt volgens Barlo net iets pittiger. “Het heeft meer mogelijkheden. Naar andere soaps kijken ook jonge kinderen en later op de avond kun je iets ingewikkeldere verhaallijnen maken“, zegt Barlo.

Barlo speelt in De Spa de eigenaresse van een luxe welness-complex. “We volgen het wel en wee van de intriges en liefdes van de mensen die er werken en er komen.”

Tijdens de najaarspresentatie werd ook onthuld dat Daphne Bunskoek het programma House Rules gaat presenteren. Ze gaat echter niet exclusief aan de slag voor Net5.

Arie Boomsma komt weer met een maatschappelijk betrokken programma: Kitchen Impossible. “Acht mensen met stevige beperkingen gaat Robert Kranenborg in vijf weken klaarstomen voor een echte baan in de horeca“, legde hij uit.

Het SBS 6-programma vtwonen met Viktor Brand krijgt een zusje bij Net5. Vtwonen: verbouwen of verhuizen wordt gepresenteerd door Airen Mylene.

 

Bron mediacourant.