Nep ‘Britt Dekkers’ in omloop

22 juli 2011, door trendwerk

(Telegraaf) –  Echte meisjes in de jungle-winnaar Britt Dekker is woest. Haar F*cking Vet-shirts worden namelijk zonder haar toestemming nagemaakt.
 
De blondine lanceerde vorige week haar eigen T-shirtlijn van shirts met typische Britt-uitspraken. Een andere website probeert nu echter een slaatje uit het succes van Britt te slaan.

“Via Twitter kreeg ik gisteren verschillende berichtjes van mensen die een BY BRITT shirt wilde bestellen, ze vroegen zich alleen af waarom het BY BRITT logo niet meer op het T-shirt stond", vertelt ze verontwaardigd.

"Toen ik de link bekeek die erbij zat, was hij niet van de website die mijn shirts verkoopt, maar van een heel andere website. Ik vind het heel vervelend dat mensen geld uitgeven voor een nep-shirt waar ik niets mee te maken heb. Mijn T-shirts hebben allemaal het logo van BY BRITT, daaraan kun je zien dat ze echt zijn.”

De site die de nepshirts verkoopt heeft inmiddels een mail ontvangen met daarin het verzoek om de verkoop van de shirts te staken en alle informatie en foto's te verwijderen. Doen ze dat niet, dan overweegt het team van Britt stappen te ondernemen.