Natasja Froger twijfelt over vervolg scheidingsshow

17 juli 2012, door trendwerk

Natasja Froger twijfelt of ze een vervolg wil maken op haar veelbesproken RTL 4-show Echt Scheiden. Dat vertelt de presentatrice aan weekblad Story. Er gaat volgens Froger wel erg veel tijd in zitten. “Ik weet niet of ik het allemaal red. Voor het eerst in mijn leven was ik de vrouw die zondags het vlees sneed… Ik was nog nooit zo vaak van huis. In drie maanden had ik hooguit tien vrije dagen. Het werd me te gortig. Ik wil vooral vrouw en moeder zijn. Mijn mannen verdienen mijn aandacht.”

Froger zwicht niet voor de kritiek op het programma. “Het is niet de eerste keer dat ik onder vuur lig. Toen René en ik Geen Cent Te Makken maakten, was de kritiek ook niet van de lucht. Ik ben wel wat gewend. De bezwaren tegen Echt Scheiden klopten van geen kant. We kregen brieven van de arbeidsinspectie, de afdeling jeugdzorg en de kinderbescherming: we hadden het goed gedaan.”

Een scheidingsshow roert natuurlijk een moeilijke kwestie aan. Ik heb ook gedacht: moet dit wel op tv? Maar toen ik de verhalen had gehoord van de mensen die zich aanmeldden, wist ik dat het goed was. De mensen hadden hulp nodig en die hebben wij gegeven.”