Natasja Froger nieuwe presentatrice Bouwval Gezocht

25 april 2016, door Otto de Vries

Natasja Froger is de nieuwe presentatrice van het RTL 4-programma Bouwval Gezocht, dat dit jaar na vijf jaar terugkeert op de buis. Dat heeft het tv-station laten weten. Er loopt op dit moment een kandidatenoproep met Froger. “Heb je net een huis gekocht waar nog heel veel aan moet gebeuren of sta je op het punt om je huidige woning ingrijpend te verbouwen tot je ideale droomhuis? Aarzel dan niet en geef je nu op voor een gloednieuwe serie van Bouwval Gezocht.”

De meest interessante aanmeldingen worden door RTL 4 opgepakt. “Wie weet volgen wij jouw verbouwing, voorzien we je van bouwkundig advies en verhogen daarmee de waarde van jouw meest kostbare bezit.”

Bouwval Gezocht is een woonprogramma waarin kandidaten hun bouwval omtoveren tot een waardevol paleisje, terwijl ze een minimaal budget hebben. In voorgaande series stond bouwdeskundige Bob Sikkes de kandidaten bij met raad.

Bouwval Gezocht begon in 2006 en werd in 2011 voor het laatst uitgezonden. De presentatie was in handen van Peter van der Vorst.

In 2013 was nog een buitenlandversie van Bouwval Gezocht te zien onder de titel Verbouwen Zonder Grenzen. De presentatie daarvan was in handen van Irene Moors

Mediacourant: