Nance met grote vrijdagshow Puur Geluk op RTL 4

25 maart 2015, door Otto de Vries

Nance Coolen krijgt een nieuw groot studioprogramma op RTL 4. Het gaat om de Staatsloterij-show Puur Geluk, waarin ze allerlei ‘geluksmomenten’ uitdeelt. Dat onthult de televisiester vandaag in De Telegraaf. Coolen is bijzonder trots op het programma. Ik was de makkelijkste partner om aan boord te krijgen”, grapt ze. “Een eigen studioprogramma bij RTL: hiermee gaat mijn grootste wens in vervulling. Daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Ik zit hier met een smile van oor tot oor.”

Kandidaten zullen verrast worden op een moment dat ze niets vermoeden. “Het programma had een lange aanloop”, zegt Nance. “Het is ingewikkeld om te maken omdat er veel veldwerk aan vooraf gaat. We gebruiken bijvoorbeeld social media om uit te vinden wie welke wensen heeft.”

Nance heeft even niets meer op haar verlanglijstje staan. “Met dit programma is de buit al binnen’’, lacht ze. “Dus mij mogen de makers van Puur geluk overslaan.”

Bij SBS 6 presenteerde Nance ook altijd grote studioprogramma’s, zoals Sterren Dansen op het IJs. Vorig jaar begon ze bij RTL 4, waar ze onder meer Familie Gezocht presenteerde.

Puur Geluk begint op vrijdagavond 19 juni. Vanaf 6 juli is Coolen ook te zien in GTST-vervanger Wie Doet De Afwas, dat ze afwisselend presenteert met Angela Groothuizen en Froukje de Both.