Nance erg positief over opvolger Tess Milne

17 september 2012, door trendwerk

Nance heeft zich positief uitgelaten over Tess Milne, haar opvolger als co-host naast Gerard Joling op SBS 6. Dat vertelt Joling aan De Telegraaf. Met Nance heeft hij nog steeds contact, onder meer over de kijkcijfers van Sterren Springen op Zaterdag. “Ook – en dat vind ik bewonderenswaardig en getuigen van kracht – was ze erg positief over Tess, die samen met mij Sterren Springen presenteert. Ze zei: ’Als Tess nog wat meer draaiuren maakt, gaat ze het nóg beter doen’.”

Joling probeerde Nance nog aan boord te krijgen bij SBS 6, maar dat lukte hem niet. “Dat zij niet langer mijn cohost is, was best even wennen. Wat ik erg lief van Nance vond, was dat ze me de dag nadat de kijkcijfers van Sterren Springen bekend werden, belde om me te feliciteren. Dat vind ik hartverwarmend.

Nance was een van de slachtoffers van de vernieuwing bij SBS. “Kijk, die onzekerheid bij SBS 6 was beslist niet leuk. Maar voor anderen was het een ramp. Mensen als Nance, de dames van Hart van Nederland zoals Cilly Dartell, Milika Peterzon en zoals laatst bekend werd Viktor Brand en Henkjan Smits moesten plaats maken.”

Dát is pas erg, dat gun ik niemand. Helemaal als er wordt gesuggereerd dat er wordt verjongd, terwijl nu – overigens steengoed – Marc Klein Essink De Lijfshow presenteert…