Nance en Tygo in NPO’s Ontsnappen met de Sterren

28 juli 2017, door Otto de Vries

Nance Coolen en Tygo Gernandt zijn twee van de twaalf BN’ers die escape-roompje gaan spelen bij de NPO. Vanaf 6 september zijn ze elke woensdag te zien in het door Lauren Verster gepresenteerde The Big Escape op het derde net. Dat heeft Avrotros laten weten. Andere kandidaten zijn actrice Eva van der Gucht, komediant Lieven Scheire, tv-ster Linda HakeboomMichael Boogerd, schaatskampioene-ster Annette Gerritsen en programmamaker Giel de Winter.

Tot slot doen ook acteur Harry Piekema, model Nadia Palesa, komediant Steven Brunswijk alias de Braboneger en beautyvlogster Nikkie de Jager mee met de nieuwe tv-show, die door Den Haag is bekritiseerd omdat het te veel amusement zou zijn.

Verster was gisterenavond te gast aan de desk van RTL Boulevard en vertelde daarin hoe de ‘Ontsnappen met de Sterren’-show is ontstaan. “Erik van der Hoff, de presentator, heeft ook een productiemaatschappij: Blazhoffski, en die loopt al heel lang met dit kindje rond. Volgens mij al wel zeven jaar. Uiteindelijk is het hem gelukt. Hij is er ook elke dag bij geweest. Hij zat helemaal in de opnames.”

De presentatrice benadrukt dat The Big Escape voor iedereen te volgen is. “Ik kijk soms Wie is de Mol en dan denk ik: what the fuck zijn ze aan het doen, ik begrijp dit spel niet? Dat vind ik heel leuk aan dit spel: je kunt het súper goed meespelen vanaf de bank.”

 

Bron: mediacourant.