Nance ale Lady Gaga in RTL 4-show

20 december 2012, door trendwerk

Nance treedt op 29 december op als Lady Gaga in de voorlopig eenmalige RTL 4-show Your Face Sounds Familiar van host Winston Gerschtanowitz. Dat verklapte jurylid Gerard Joling dinsdag in RTL Boulevard. Joling wordt op deze manier herenigd met zijn vroegere SBS 6-collega. “Voor zo ver ik weet gaat Nance Lady Gaga nadoen. Dat vind ik natuurlijk heel leuk om te zien. Maar dat kan ze wel hoor. Dat is natuurlijk altijd iemand geweest die veel op de bühne heeft gedaan.

Hij denkt dat Nance een van de hoogtepunten van de feestelijke zaterdagshow wordt. “Die gaat in de metamorfose en volgens mij gooit ze de beuk erin. Ik denk dat het helemaal leuk wordt.

De concurrentie is stevig. “RTL heeft een pluimage aan geweldige artiesten die allemaal in een andere huid kruipen. Dat varieert van Nance tot Edsilia Rombley en Anita Doth. Het is enige. Heel divers. Daar heb ik ook wel zin zjn hoor.”

Ik vind het ontzettend leuk dat ik met Carlo Boszhard en Chantal Janzen in de jury mag zitten“, besluit Joling.

Presentator Gerschtanowitz zei eerder nog dat geen enkele b-artiest meedoet aan zijn show en dat er namen meedoen ‘waar heel Nederland van overeind zal springen’.