Myrna Goossen vertrouwt op contractverlenging bij MAX

14 september 2012, door trendwerk

Myrna Goossen vertrouwt erop dat Omroep MAX haar een nieuw contract geeft. Dat zegt de presentatrice in weekblad Story. Goossen begon deze week aan het nieuwe lunchprogramma Studio MAX Live, dat mooie cijfers neerzet op Nederland 1. Haar contract is echter al verlopen. “De uitnodiging om te komen praten ligt al thuis. Ik maak me voorlopig geen zorgen. Jan Slagter wil met mij verder. Anders had hij het nieuwe programma ook niet bij mij neergelegd“, zegt ze.

Voordat Goossen bij MAX terechtkwam, werkte ik bij verschillende omroepen. “Ik begon bij de AVRO en ging later naar RTL en SBS. Ik zat ook een tijdje bij radiozender 100% NL. En nergens met tegenzin. Ik heb tot nu toe een mooie carrière gehad. Werken bij MAX is wat mij betreft een extraatje.”

MAX-baas Slagter vroeg Goossen twee jaar geleden. “Ik zat op dat moment zonder werk, en mijn toekomst zag er niet bijzonder rooskleurig uit. Jans aanbod was echt een cadeau. Dat ik elke ochtend voor dag en dauw op moest staan, nam ik op de koop toe. Waren de opnamen middenin de nacht geweest, dan had ik het nóg gedaan. Me dunkt: ik kon weer aan de slag.”

Na KoffieMAX, zit Goossen nu dus aan de lunch voor de seniorenomroep. “Ik voel me thuis bij die omroep en als het aan mij ligt word ik hier oud. Ik vind het geweldig dat de mensen van MAX mij de kans gaven mijn televisiecarrière nieuw leven in te blazen.”