Myrna Goossen keert terug op RTL 4

30 september 2015, door Otto de Vries

Myrna Goossen keert terug op de buis bij RTL 4. Ze gaat er elke dinsdagmiddag om vier uur het gesponsorde programma Myrna Plus presenteren. Dat heeft de producent vandaag laten weten. Goossen was jarenlang een vast gezicht van RTL 4. Ze presenteerde voor de familiezender onder andere De 5-uur Show, Eigen Huis & Tuin en Aperitivo. Na een uitstapje naar Omroep Max en Radio 5, is Goossen nu weer terug bij RTL 4 met haar nieuwe middagprogramma, die ze samen met Geert Hoes presenteert.

Elke week ontvangt Goossen een BN’er als hoofdgast in de studio. Daarnaast schuiven er vaste deskundigen aan die de kijker bijpraten over het laatste nieuws op het gebied van lifestyle, reizen, gezondheid, voeding, geld en recht en wonen. De gesprekken worden onderbroken door reportages van Geert Hoes.

Goossen heeft er zin in. “Ik verheug mij erop weer een programma te presenteren dat de kijkers inspireert en informeert“, aldus de presentatrice.

In de eerste aflevering is cabaretier Hans Liberg de hoofdgast. Hij toert met zijn nieuwe show Jazz & Comedy door het land en is daarnaast ook succesvol in het buitenland.

Andere gasten in de komende weken zijn onder anderen Karin Bloemen, Catherine Keyl, Cor Bakker, Janny van der Heijden en Sheila de Vries.

Myrna Plus, dat wordt gesponsord door onder meer Plus Magazine, Rabobank, Flinndal en Fletcher Hotels, is vanaf dinsdag 6 oktober wekelijks om 16.00 uur te zien op RTL 4.

Mediacourant: