Moreira de Melo en Sluiter willen gezin stichten

17 juni 2011, door trendwerk

(Novum) – Als het aan Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter ligt duurt het niet lang meer voor ze achter een kinderwagen lopen. De twee ex-topsporters willen graag een gezin. "Wij denken aan volgend jaar", onthult Moreira de Melo in een interview met het AD.

Ook Sluiter ziet nageslacht wel zitten. "Ik ben helemaal lijp van baby's. Na een bizar zware tijd waarin alles draaide om de dood, voelt het alsof de tijd voor kinderen nu is aangebroken." Sluiters nichtje Luna stierf in 2008 op 4-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor, wat er bij de 33-jarige oud-tennisser flink inhakte. "Ik was volledig doorgedraaid en depressief."

Met de hulp van Moreira de Melo, 'mijn rots in de branding', kwam Sluiter er weer bovenop. "Gelukkig kan ik eindelijk eens zeggen: ik heb een goed jaar achter de rug", blikt Sluiter terug. "Ik kan weer genieten van het leven."

Hoewel Sluiter en Moreira de Melo graag kinderen willen, zijn er nog geen concrete trouwplannen. "Uiteraard hebben we het vaak over trouwen", zegt de 32-jarige ex-hockeyster. "Maar daar zijn nog geen concrete plannen voor. Als ik met iemand trouw, dan is het met hem."