Monique Smit blijft niet thuis voor dorpsgenoten

29 oktober 2012, door trendwerk

(Novum) – Monique Smit vindt het leuk om haar dorpsgenoten op televisie te zien, maar blijft daar niet voor thuis. "Ik probeer het niet allemaal te volgen", biecht de 23-jarige zangeres en presentatrice op aan het AD.

"Ik vind het wel leuk als alle jongens op tv komen hoor, dat is supergrappig om te zien", zegt Monique over haar broer Jan, Nick & Simon en de 3JS. "Maar als ik ze allemaal in de gaten moet houden, kan ik wel een aparte agenda gaan aanschaffen."

Hoewel Monique de programma's van haar oudere broer 'supergrappig' noemt, was ze niet altijd blij met Jan. "Vanwege Jan heb ik jaren met de camera's in huis geleefd en iedere dag een camera op mijn snoeperd vond ik eerlijk gezegd al veel", vertelt Monique over de reallifesoaps van haar broer. "Daar heb ik best wel moeite mee gehad."

Een eigen reallifesoap zit er dan ook niet in voor Monique. "Zelf wil ik niet alles laten zien. Ik krijg regelmatig aanvragen, maar op mensen bij mij thuis zit ik niet te wachten. Daar zeg ik altijd nee tegen."