Mogelijk geen nieuwe coach in The Voice 4

10 september 2012, door trendwerk

Trijntje Oosterhuis is voorlopig mogelijk de laatste toevoeging aan het panel van coaches in The Voice of Holland. Dat zegt producent John de Mol op 100%NL. In tegenstelling tot het tweede en derde seizoen, overweegt De Mol het panel voor seizoen vier in tact te laten. “Als je iemand vervangt, moet je die vervangen door iemand van gelijk niveau. Die liggen natuurlijk niet voor het oprapen in Nederland. Het zou best kunnen dat we met deze ploeg, als ze dat zelf willen, volgend jaar doorgaan.” 

Toch fris je het format wel op met een nieuwe coach. “We hebben dit seizoen één coach vervangen. Toen we dat bekendmaakten, dacht iedereen dat we helemaal gek geworden waren. Nu zie je dat een nieuwe coach sowieso een nieuwe impuls geeft aan het programma.

Oosterhuis is de nieuwste aanwinst.Trijntje is een van de beste zangeressen van Nederland, maar als coach is ze nieuw. In die hoedanigheid is dat een hele leuke tegenstrijdigheid. Dat levert altijd hele leuke televisie op.”

Ze levert bovendien nieuw talent op. “Met de komst van Trijntje is er ook weer talent dat uit hun schulp kruipt en uiteindelijk toch besluit aan dit programma mee te doen.