Miss Montreal pas een paar jaar tevreden

13 september 2012, door trendwerk

(Novum) – Miss Montreal is pas sinds kort tevreden met zichzelf. "Ik accepteer sinds een paar jaar eindelijk hoe ik eruitzie", doet de zangeres uit de doeken in Cosmopolitan. "Oké, ik ben misschien niet de allermooiste, maar ik kan wel iets."

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, zegt zich ook pas een paar jaar druk te maken over haar uiterlijk. "Omdat ik merk dat mannen me wel leuk vinden. Eerst dacht ik altijd dat ze me stom vonden." De blondine zit naar eigen zeggen lekker in haar lijf. "En ik voel me enorm sexy. Echt, ik heb zoveel meer zin in seks dan vroeger."

Hoewel Miss Montreal erg gelukkig is met haar nieuwe vriend Daniël, drummer van Handsome Poets, is een huisje-boompje-beestje niet haar streven. "Ik verlang op zich wel naar een burgerlijk leven, maar alleen omdat ik al van alles heb gedaan. Seks met verschillende mannen, albums maken in het buitenland, nachten doorhalen en optreden."

Hans noemt zichzelf 'een jager'. "Ik heb veel onenightstands gehad. Alleen als ik er moeite voor moet doen, vind ik het interessant. Daniël is de eerste met wie ik geen spelletje heb gespeeld." Toch waarschuwt de zangeres haar nieuwe liefde. "Mannen denken vaak onterecht dat we voor altijd bij ze blijven."