Mika in seizoensopener Paul de Leeuw-show

22 oktober 2012, door trendwerk

zanger Mika is zaterdagavond te gast in de seizoensopener van Langs De Leeuw, de nieuwe tv-show van Paul de Leeuw. Dat heeft de presentator gemeld op Q-music. Mika, die eind september ook al in Carlo & Irene: Life 4 You zat, is vertrouwd met de VARA-coryfee. Niet alleen zat hij al eerder in De Leeuws Nederlandse show, afgelopen maand was hij ook in De Leeuws Vlaamse show. “Mika komt. Hij is ook al bij me in België geweest en nu komt hij ook in Nederland“, zegt hij zelf.

De Leeuw verheugt zich bijzonder op Langs De Leeuw. “Het heette eigenlijk Pau!l, maar afgelopen maandag zijn we gaan praten over de Vladip en over bekende Nederlanders. Dat komt er weer in, maar het gaat iets anders. Het heet nu Langs de Leeuw.”

Over een aantal weken presenteert De Leeuw in zijn show zijn ontdekking. “We hebben een talent ontdekt. Dat is mijn Birdy. Ze komt pas half november, omdat we al andere gasten hebben. Ik hoop dat we haar tot die tijd geheim kunnen houden. Het is een groot talent. Echt geweldig.”

De plannen voor een kookshow gaan op de lange baan. “Volgend jaar loopt mijn contract af bij de VARA en dan komen er nieuwe dingen. Ik ben wel bezig met een nieuw programmaatje, maar we gaan eerst nog lekker op de zaterdagavond rammen.”