Martine van Os blij met succes Tijd voor MAX

13 mei 2015, door Otto de Vries

Martine van Os is er blij mee dat de talkshow Tijd voor MAX, die ze samen met Sybrand Niessen presenteert, nog altijd naar tevredenheid presteert. Dat vertelt ze in de Party. Er kijken van maandag tot en met donderdag tegen de 400.000 kijkers naar Tijd voor MAX. “We vinden het natuurlijk fijn dat het goed wordt bekeken, maar daar doen we dan ook ontzettend ons best voor. Er zit een enorm gedreven redactieteam achter met mensen die behoorlijk van wanten weten“, zegt ze.

Iedereen werkt er keihard, weet Van Os. “En dat is bewonderenswaardig. Zeker als je beschouwt dat we al zo’n zeven seizoenen bezig zijn, vind ik het superknap dat iedereen zo volle kracht vooruit blijft gaan.

Zelf heeft Van Ons niet heel veel invloed op de inhoud. “Veel laat ik aan de redactie over, want het is een enorme kluif. Het klinkt raar, maar voor een uurtje tv ben je wel de hele dag bezig.

‘s Ochtends moet ik me inlezen, om 12.00 uur zijn de eerste redactievergaderingen, dan zijn de camerarepetities en daarna ga ik de schmink in. Soms ben ik om een uur of acht ‘s avonds weer thuis.

Daarnaast maakt ze ook nog andere programma’s. “Dus er blijft niet veel tijd voor mij over om actief naar onderwerpen te speuren.

Bron mediacourant