Marlies Dekkers niet blij met ‘tendentieus stuk’

17 maart 2011, door trendwerk

(Novum) – Marlies Dekkers vindt het vervelend dat verschillende media negatief berichten over een foutieve jaarrekening van haar bedrijf. Volgens de 45-jarige lingerieontwerpster is er niets ernstigs aan de hand.

"Het is heel vervelend als er zo'n tendentieus stuk wordt gepubliceerd", zegt Dekkers in RTL Boulevard. Marlies' accountant Ernst & Young zou aangifte hebben gedaan nadat een foutieve jaarrekening was ingediend bij de Kamer van Koophandel. "Er is een melding gemaakt bij de AFM, maar dat is de normale gang van zaken", legt Marlies uit.

Volgens de ontwerpster werd de verkeerde eindrekening per abuis ingeleverd. "Op een gegeven moment zijn er tien versies en wij hebben per ongeluk versie zes in plaats van de eindversie ingestuurd. Dat is niets ernstigs", zegt ze. Na de ontdekking werd de fout meteen hersteld. "Binnen een uur hebben we de juiste versie gestuurd."

Dekkers houdt niemand in haar bedrijf verantwoordelijk. "Het is onhandig, maar er is geen fraude gepleegd. Fouten maken is menselijk."