Marijke Helwegen vroeg Koefnoen om nieuwe imitaties

17 augustus 2012, door trendwerk

Marijke Helwegen heeft aan de makers van Koefnoen gevraagd of zij haar in het nieuwe seizoen weer willen persifleren. Dat onthulde Paul Groot woensdag in Shownieuws. Groot vindt het ‘not done’ als bekende Nederlanders zijn redactie bellen en ging dan ook niet op het verzoek in. “Marijke belde naar onze producent en zei: ‘Wordt het niet eens tijd dat ik weer eens geïmmiteerd word? Dan mogen jullie mijn popperige pakjes en kraaltjes wel lenen.’ Dat hebben we maar niet gedaan.”

Wel komt er een keur aan andere gepersifleerde BN’ers voorbij, waaronder Gers Pardoel en Nick & Simon.Gordon komt even langs met LA The Voices. Dat is altijd fijn om te spelen. En Hanneke Groenteman doen we, met Sterren op het Doek. Mark Rutte komt daar even in langs.

Collega Owen Schumacher heeft goede hoop. “Gisteren stapte ik naar buiten en toen was er een vuilnisman met een grote blote barst en die riep: ‘Ik kan niet wachten op die imitatie van Nick & Simon.’ Toen dacht ik: als zelfs de vuilnismannen in Amsterdam er op zitten te wachten…”

Het nieuwe seizoen van Koefnoen begint zaterdag op Nederland 1.