Marco Borsato zet The Voice op scherp

26 september 2011, door trendwerk

De komst van Marco Borsato als coach is de grootste verandering in het tweede seizoen van The Voice of Holland, dat vrijdagavond begint op RTL 4. De kijker staat volgens presentatrice Wendy van Dijk een nog spannendere strijd tussen de coaches te wachten. “Marco’s komst zet de boel erg op scherp. Vooral Nick & Simon en VanVelzen waren bang dat alle talenten voor Marco zouden kiezen. Dat zorgde voor hilarische momenten. Hij is een stevige concurrent voor ze“, zegt ze in Televizier.
De vier coaches zijn de blikvangers tijdens de eerste ronde: The Blind Auditions. “De jury kan zonder problemen een avondvullend programma verzorgen zonder kandidaten, zo leuk zijn ze. Ik vind VanVelzen bijna een standup comedian. Was er iemand die wist dat hij zo komisch was.”

Volgens John de Mol komen er dit jaar wel acht Ben Saunders-momenten voorbij en Van Dijk is het daarmee eens. “Alle talenten die bij de eerste Voice misschien nog twijfelden, hebben toen gezien dat het echt alleen maar om de kwaliteit gaat en doen dit jaar mee. Wat we tot nu toe gezien hebben, is waanzinnig.”

“Dit is misschien wel een van de gaafste programma’s ooit gemaakt. Over elk detail is nagedacht, alles klopt. Hier werken de besten van de besten“, besluit de presentatrice.

The Voice of Holland is om 20.30 uur te zien op RTL 4.