Marco Borsato uur lang hoofdgast RTL Late Night

26 maart 2015, door Otto de Vries

Marco Borsato is vrijdagavond een uur lang hoofdgast in de talkshow RTL Late Night van Humberto Tan. Daar zal de zanger openhartig over zijn leven vertellen, in het bijzijn van vrienden en familie. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. De aanleiding voor de Borsato-special is de zesdelige documentaireserie ‘Marco Borsato 25 Jaar: Is Meer Dan Ik Alleen’, die zondagavond laat in première gaat op RTL 4. Tan laat alvast wat beelden zien die tijdens de opnames zijn gemaakt.

Naast Borsato schuiven vrijdag ook diverse gasten aan die een belangrijke rol in zijn leven hebben gespeeld, zoals John Ewbank, Jan Tekstra (de man die aan de wieg stond van Marco’s Nederlandstalige carrière), zijn broer Armando Borsato en Nathalie Toisuta, de documentairemaakster die hem de afgelopen negen jaar volgde.

Verder ontbreken ook Leontien Borsato, de kinderen en zijn moeder Mary Borsato niet. Verder zijn bandleden Giovanni Caminita en Ton Dijkstra, die al 25 jaar met Marco werken, aanwezig.

Uiteraard pakt Borsato vrijdagavond ook de microfoon om samen met zijn band live op te treden. “Naast dit alles heeft Humberto ook nog een aantal verrassingen in petto voor de zanger…”