Marc Klein Essink sluit nieuw programma niet uit

10 september 2012, door trendwerk

Marc Klein Essink stelt dat zijn tomeloze tv-ambities zijn verdwenen, maar toch sluit hij een nieuw programma na De Lijf Show niet uit. Dat vertelt de presentator aan Mikro Gids. Essink kan zo maar een vast SBS 6-gezicht worden. “Wanneer dit leuk wordt ontvangen, kan je het nooit uitsluiten. Maar met televisie moet je niet te ver vooruitkijken. Ik doe in mijn leven de dingen die ik leuk vind en als het niet meer leuk is, doe ik wat anders. Heel simpel. Kan ik iedereen aanraden!“, zo laat hij weten.

Kies de Kluis was in 2006 de laatste show die hij maakte. “Ik had het vijftien jaar gedaan, ik vond het wel genoeg. Ik ben het theater in gegaan, zoals ik ook ooit begonnen ben.

Televisie miste hij niet. “Maar je wordt weleens uitgenodigd voor programma’s. Dat was meestal in de omgeving van John de Mol en zijn rechterhand Patrick Scholtze, waar ik al heel lang mee werk. En dan ontstaat vanzelf weer die vonk.”

Nu is Essink opeens weer prime time-presentator met een veel bekeken programma op woensdagavond. “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.”