Marc Klein Essink behaalt record met De Lijf Show

28 september 2012, door trendwerk

Marc Klein Essink heeft een record behaald met zijn tv-programma De Lijf Show op SBS 6. Met 925.000 kijkers was de aflevering van woensdag de meest bekeken aflevering tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Lijf Show begon eind augustus met iets meer dan 800.000 kijkers, maar bleef de weken erna net iets onder die grens zitten. Nu maakt het programma van Klein Essink, die woensdag weer de winnaar was van zijn tijdslot, een flinke sprong omhoog.

Dokter Tinus, dat ervoor werd uitgezonden, was wekenlang een kijkcijferhit, maar zit sinds vorige week onder het miljoen. Dit keer schakelden er 974.000 mensen in en dat is voor SBS 6 nog steeds een buitengewoon goede score.

De dramaserie met Thom Hoffman is echter niet meer de winnaar in haar tijdslot. Ook dit keer moest ze Caroline Tensen DNA Onbekend en Robert ten Brinks Love is in the Air voor laten gaan. Daar keken respectievelijk 1,1 en 1,3 miljoen mensen naar.

De grote winnaar van de avond was Goede Tijden Slechte Tijden met 1,9 miljoen kijkers, gevolgd door het Achtuurjournaal met 1,6 miljoen.