Man Barbie hoopt op vervolg RTL 5-soap

22 oktober 2012, door trendwerk

Michael van der Plas, de man van realityster Samantha ‘Barbie’ de Jong, hoopt vurig dat RTL 5 met een vervolg op haar tv-soap komt. Dat vertelt hij in Party. Van der Plas vindt de aandacht ook wel erg leuk. “Realitytelevisie maken is ons werk. Normaal duurt dat twaalf weken, maar bij ons is er vijf maanden achter elkaar gefilmd. We hebben een goed programma neergezet en hadden erg goede kijkcijfers. Ik kan niet ontkennen dat het heftig was, maar na vijf maanden wen je daar wel aan.

De Hagenees ziet het als een professie. “Ik zie het gewoon als mijn werk dat ik de hele tijd een camera op me heb gericht. Ik ben er dan ook nog lang niet klaar mee. Ik zou zelfs graag een derde seizoen willen maken.”

‘De man van’ heeft goede hoop. “Reinout Oerlemans zei van de week nog op Radio 538 dat hij nog lang met ons samen wil blijven werken, dus ik denk en hoop dat seizoen drie er nog inzit.”

Het is ook niet iets wat zo maar iedereen aan kan, vertelt Van der Plas. “We hebben het de afgelopen tijd best wel druk gehad natuurlijk. Ook met camera’s en dat soort dingen. We hebben eigenlijk helemaal geen zwangerschapsverlof gehad, wat normale mensen wel krijgen.”