Lucille Werner met talkshow op zondagmiddag SBS 6

24 augustus 2016, door Otto de Vries

Lucille Werner krijgt een eigen talkshow op de zondagmiddag van SBS 6: Show XL. De eerste aflevering is op 2 oktober om 17.30 uur. Dat heeft de tv-zender laten weten op zijn perspresentatie. Jarenlang maakten Carlo Boszhard en Irene Moors bij RTL 4 succesvolle televisie op de zondagmiddag en sinds vorig seizoen probeert SBS 6 in dat gat te springen. Afgelopen seizoen mislukte de talkshow Thuis Op Zondag met Kim-Lian van der Meij jammerlijk en nu mag Werner het proberen.

SBS 6 noemt Show XL ‘de grote broer’ van Shownieuws. Airen Mylene, één van de gezichten van de showrubriek, vindt het goed dat Shownieuws er op steeds meer momenten is. “De show updates op internet doen het ook hartstikke goed. Wij vinden dat je entertainmentnieuws direct moet brengen en niet moet wachten tot de avond.”

Shownieuws groeit, aldus Mylene. “De bezoekers van onze website weten dat: de streamstarts zijn met 200 procent gestegen ten opzichte van vorig jaar. Daarmee zijn wij veruit het grootste entertaintmentplatform van Nederland.”

Nu komt er dus Show XL bij. “Een vrolijk magazine op de vroege zondagavond, waarin we met bekende gasten dieper ingaan op het nieuws van de entertainmentweek.”

Naast entertaintment komen ook onderwerpen als beauty, koken en lifestyle aan bod. “Met allemaal experts uit de bekende Sanoma-stal.”

 

Bron: Mediacourant.