Linda Wagenmakers grapt graag over haar kilo’s

16 maart 2011, door trendwerk

(Novum) – Linda Wagenmakers maakt graag een geintje over haar gewicht. De 35-jarige actrice en zangeres, die in 2007 meedeed aan de SBS-show De Afvallers, kampt regelmatig met gewichtsschommelingen.

"Ik maak graag grappen over mijn lijn", vertelt Wagenmakers voor de camera van Novum Nieuws. "Dat is zo gegroeid. Als je de hele tijd aan het jojoën bent, leer je wel om jezelf voor gek te zetten."

De actrice geeft toe dat de grappen voortkomen uit onzekerheid. "Je wilt het zeggen voor iemand anders het zegt." Toch voelt Wagenmakers zich met het verstrijken van de jaren steeds zekerder over haar lichaam. "Je gaat je comfortabeler voelen met je lijf. Ik denk nu: borsten en billen, dat mag best. Een heleboel mensen vinden het wel mooi."

Wagenmakers is vanaf 14 april te zien in de komische musical Spamalot, die is gebaseerd op de film Monty Python and the Holy Grail. Voor haar rol hijst de actrice zich in een strakke jurk met baleinen. "In het begin kon ik bijna niet ademen", vertelt ze. "Maar ik lijd liever pijn dan dat ik eruit zie als een hobbezak."