Linda de Mol vertrouwt op kracht RTL 4

23 augustus 2012, door trendwerk

Linda de Mol heeft vertrouwen in het programma-aanbod van RTL 4. Deze is volgens haar sterk genoeg om de strijd met SBS 6 aan te gaan. Dat vertelt ze aan Nu.nl. Het is volgens De Mol goed dat ook RTL met nieuwe titels komt. “De concurrentie ligt toch op de loer. Dat is ook goed, want het zet iedereen op scherp. Als ze bij de andere zenders met 21 nieuwe programma’s komen en jij zou er maar 4 hebben, denk ik toch dat de nieuwsgierigheid van mensen naar iets nieuws overheerst.” 

Nu zet RTL volgens De Mol een mooie selectie van programma’s tegenover het geweld van nieuwe tv-shows bij SBS. “Ik denk dat ze het goed gedaan hebben door de oude kaskrakers te handhaven en met flink wat nieuwe programma’s te komen.

Ik vind dat ze een solide programmering hebben gemaakt, ik zag er niet veel twijfelgevalletjes tussen. Ik denk dat ook de nieuwe programma’s wel aan zullen slaan“, stelt ze.

Een overstap naar SBS 6, deels eigendom van haar broer John de Mol, sluit de televisiester overigens nog steeds niet uit. “Het is wel mijn broer, dus als hij op een gegeven moment zou zeggen: ‘Ik heb je echt heel, heel hard nodig.’ Dan kom ik in een enorm loyaliteitsconflict“, vertelt ze aan Boulevard.

Voorlopig gaat hij het zonder mij proberen“, besluit ze.