Lieke verheugt zich op nieuwe Spellingstrijd

4 juni 2013, door trendwerk

Lieke van Lexmond verheugt zich op de tweede serie van Stabilo Spellingstrijd, dat zaterdagavond terugkeert op RTL 4. Dat heeft de presentatrice laten weten in een persbericht. Waar de Spellingstrijd vorig jaar nog tegenover het Achtuurjournaal stond, is ze nu direct voor het Half Acht Nieuws te zien. “Het leuke aan Stabilo Spellingstrijd is dat je in gedachten automatisch mee zit te doen. Juist als je een woord verkeerd gespeld ziet staan, slaat de twijfel toe“, legt de tv-ster uit. 

Of als er sprake is van tijdsdruk, vervolgt ze. “Het rare is dat je dan ineens dicht kunt klappen. Ik denk dat juist dat aspect het spelletje zo leuk maakt en ik heb dan ook weer ontzettend veel zin in dit nieuwe seizoen.”

Van Lexmond was vorig jaar behoorlijk gespannen over de kijkcijfers van Spellingstrijd, omdat ze show recht tegenover het Journaal stond. Uiteindelijk trapte de show af met 790.000 kijkers en kreeg ze een goede recensie van Telegraaf-recensent Marcel Peereboom Voller.

Wat bijzonder dat jullie met zoveel gekeken hebben naar Stabilo Spellingstrijd. Een goed begin is het halve werk. Opgelucht“, twitterde ze toen.

Stabilo Spellingstrijd is zaterdag om 18.50 uur te zien op RTL 4.