Lieke van Lexmond niet bang voor zwart gat

14 november 2011, door trendwerk

Lieke van Lexmond is niet bang dat ze in een zwart gat valt, nu ze weg is bij Goede Tijden Slechte Tijden. Dat zei de actrice vrijdag op haar laatste draaidag voor de camera van RTL Boulevard. Van Lexmond vertrok op eigen initiatief. “Misschien ga ik wel de scripts missen van Goede Tijden. Dat wel. Maar ik denk dat ik geen kans heb om in een zwart gat te vallen, want vanaf half december sta ik weer helemaal volgeboekt en ga ik natuurlijk voor RTL aan de slag. Ik ga volop presenteren.”
Haar collega’s op de set hebben Van Lexmond in de watten gelegd op haar laatste draaidag. “Ik mocht door het rek gaan van Charlie om iets mee te nemen wat ik leuk vind. Ik heb wel een mooie jas uitgezocht. En overal liggen kaartjes en cadeautjes. Het is echt heel bijzonder om te merken dat ze er zo mee bezig zijn.”

De actrice vond het wel een vreemde gewaarwording. “Ik vind het echt helemaal te gek, want het voelt of ik jarig ben, maar dat iedereen wat voor je gaat doen is heel raar. Aan de ene kant denk je: laat maar. Maar aan de andere kant wil je het heel graag, en absorbeer je het.”

Zelf liet Van Lexmond haar laatste dag ook niet onopgemerkt voorbij gaan. “Ik ben heel druk geweest, want ik heb een mooie kaart geschreven voor iedereen. Voor iedereen een persoonlijke tekst. Ik heb een lamme hand van het schrijven.”

Eind oktober tekende Van Lexmond een presentatiecontract voor een jaar bij RTL 4. Ze blijft in elk geval TV Makelaar presenteren.