Liefdesshow Yvon Jaspers goed voor 1,2 miljoen kijkers

14 september 2011, door trendwerk

Liefs Uit (KRO, Ned1, 20:32) – Yvon Jaspers heeft dinsdag meer dan een miljoen kijkers gescoord met de start van haar romantische programma Liefs Uit. De eerste aflevering trok 1.220.000 kijkers (madl: 18.5%) en was daarmee het vijfde meest bekeken programma van de avond. Recht tegenover Jaspers was alleen het voetbal meer in het trek. Het Champions League-duel tussen FC Barcelona en AC Milan hield 1,7 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd op Nederland 3.
In haar tv-reeks volgt Jaspers vijf Nederlanders die hun verre geliefden definitief naar ons land halen. Vaak moeten ze nog erg wennen aan onze gebruiken. “De Indiase Chinchu moet bijvoorbeeld erg wennen aan het feit dat je in Nederland niet overal personeel voor hebt maar bijvoorbeeld je eigen koffers moet dragen“, vertelt Jaspers.

X Cherso (RTL5, 20:27) – Met de laatste X Cherso achter de rug staat het nieuwe seizoen van Oh Oh Cherso op het punt van beginnen. Voor het vertrouwde gezicht Barbie was haar tweede bezoek aan Chersonissos een aparte ervaring. “Iedere Nederlander kent ons nu. We moesten vaker op de foto dan in Nederland. We hadden soms niet eens de tijd om ons ding doen. Ik leek Paris Hilton wel“, vertelt ze in Veronica Magazine. X Cherso wist dinsdag 434.000 kijkers (madl: 6.6%) te boeien.

Shit My Dad Days (Veronica, 21:25) – Veronica heeft een nieuwe komedieavond op de dinsdag. Samen met een nieuwe reeks van Two and a Half Men werd de sitcom Shit My Dad Says geïntroduceerd. Deze serie gaat over het leven van Henry Goodson, een jongeman van eind twintig die noodgedwongen bij zijn ouderwetse mopperige vader Ed komt wonen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige Twitter-account van Justin Halpern, die sinds 2009 de uitspraken van zijn vader online plaatst. De première trok dinsdag 174.000 kijkers (madl: 2.6%).