Leontine Borsato onder de indruk van Johnny de Mol

25 oktober 2012, door trendwerk

Leontine Borsato vindt Johnny de Mol ondanks zijn imago van flierefluiter de aangewezen persoon om samen met haar de SBS 6-show Alles is Liefde te presenteren. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Borsato is onder de indruk van hem. “Het past juist heel goed bij hem! Hij is zó goed met mensen, hij weet zich echt in je te verdiepen. Je kunt enorm met hem lachen, maar hij kan ook heel serieus zijn. Ik ben ooit met hem naar Japan geweest voor Waar is De Mol?“, zegt ze. 

Die reis staat haar nog goed bij. “We hebben toen heel mooie gesprekken gehad, onder andere over de dood van mijn vader. Ik weet het nog goed, we waren bij een klooster, een heel mooie, serene plek. Johnny heeft de gave om precies de juiste vragen te stellen.”

Het duo helpt in hun show niet alleen mensen op liefdesgebied, ook gaan ze de strijd met elkaar aan. “We gaan battelen wie de beste date kan  vinden, we helpen mensen die hun ex terug willen en als je stiekem verliefd bent, maar je durft de eerste stap niet te nemen, komen wij in actie.

De Mol zelf begrijpt het vooroordeel over hem, maar denkt dat hij een goede keuze is. “Kijk, ik weet dat ik nou niet echt een matchmaker ben, of dat ik bestemd sta  om mijn lange relaties, maar ik word niet voor niets benaderd voor dit programma.

Ze hadden iemand nodig die verhalen uit mensen weet te halen, en dan kom je al snel bij mij uit. Maar iedereen twijfelt aan me“, besluit hij.

Alles is Liefde is om 20.30 uur voor het eerst te zien op SBS 6.