Leontine Borsato nog zonder tv-klus bij SBS 6

22 april 2013, door trendwerk

Na Hart in Aktie, Een Goede Buurt en Alles Is Liefde, heeft Leontine Borsato voorlopig nog geen nieuw tv-programma in het vooruitzicht gesteld gekregen door SBS 6. Dat vertelt de presentatrice in weekbladen Story en Party. Volgens Borsato blijft ze wel te zien bij de zender. “Bij SBS 6 zijn er wel wat plannen voor mij in het nieuwe seizoen, maar voorlopig is er niets concreets. De komende tijd heb ik niets in mijn agenda staan. Ik wil mij helemaal wijden aan thuis“, geeft ze aan. 

Er is volgens Borsato sprake van ‘een nieuw project’. “Ik weet nog niet of dit een vervolg is op Alles is Liefde, dat ik afgelopen najaar samen met Johnny de Mol op SBS presenteerde, maar het zal uiteraard in het verlengde liggen van wat ik tot nu toe heb gedaan.

Borsato wil in elk geval sociale tv blijven maken. “Ik vind het bijzonder om een programma te mogen maken dat met mensen te maken heeft. Door de human interest-televisie die ik de afgelopen tijd heb gepresenteerd, krijg ik steeds meer mensenkennis.

Mensen geven hun hart en ziel bloot aan mij en aan de kijker. Dit genre raakt mij. Het doe me dan ook goed dit soort programma’s te maken. Ik voel me daar erg in thuis.”