Lekkerbek Geer zet strijd tegen kilo’s in de koelkast

30 april 2015, door Otto de Vries

Gerard Joling mag vandaag 55 kaarsjes uitblazen maar dat is hem alles behalve aan te zien. De Topper gaat nog door het leven als een jonge god. Vandaag nam Geer vast een voorsprong op het verjaardagsfeestje dat hij van plan is te vieren en deed lekker koffie met gebak met de aller belangrijkste vrouw in zijn leven: zijn moeder.

Het was gezelligheid troef vandaag in huize Joling. De jarige Geer had zijn moeder en zus op de koffie. Echt vieren doet hij het nu nog niet, zo laat hij weten aan RTL Boulevard, want de zanger wil in juni een groot feest geven. Maar voor zijn lieve moeder zet hij de deuren van zijn stulpje natuurlijk wagenwijd open, om alvast in de stemming te komen zeg maar. Niet dat de twee dat nodig hebben, want het ging er natuurlijk weer hilarisch aan toe.
Gerard is ongelofelijk dankbaar dat hij zijn 55ste verjaardag nog met zijn moeder mag vieren. “Je hebt maar een moeder en een vader die wil je zo lang mogelijk bij je houden. Mijn vader is jong overleden dus dan is het fijn dat mijn moeder er wel is”, zegt Geer.

Een cadeautje is voor Geer niet zo makkelijk geregeld, want hij heeft natuurlijk al het nodige in zijn bezit. Maar hij is nog wel op zoek naar een bijzonder cadeautje: “Ik wil graag een paar mooie witte tortelduifjes. Dat wil ik al twee jaar lang, maar ik kan nergens een mooie kooi krijgen, dus mocht iemand er nog een hebben?”