Leco van Zadelhoff brengt lifestyle in Shownieuws

27 april 2012, door trendwerk

Leco van Zadelhoff wordt lifestyle-deskundige in het tv-programma Shownieuws van SBS 6. Dat heeft het tv-station laten weten. Van Zadelhoff vervulde diezelfde functie tot voor kort in RTL Boulevard, maar dinsdag werd zijn overstap naar de tv-zender van John de Mol bekend. Daar zal hij niet alleen een beautyprogramma maken, maar ook ‘multimediale formats’ ontwikkelen. “Leco zal zowel op televisie als online verschillende activiteiten uitrollen“, legt een woordvoerster uit.

De persvoorlichtster spreekt van ‘een innovatief full media platform’. “Gebruikers kunnen hierdoor 365 dagen per jaar relevante en exclusieve lifestyle-gerelateerde content krijgen. Leco approved.”

Leco van Zadelhoff is er blij mee. “Ik voel me enorm welkom bij SBS 6. Ik heb heel veel zin om voor de zender aan de slag te gaan, want er is veel te doen en het zit er vol dynamiek. Het is een nieuwe uitdaging en ik voel me enorm vereerd dat ik hiervoor ben gevraagd.”

SBS-baas Georgette Schlick heeft er vertrouwen in. “Leco is niet alleen de lifestylegoeroe voor de top van bekend Nederland, hij spreekt met zijn kennis en ervaring op het gebied van beauty een veel breder en gevarieerd publiek aan. Daarom past hij zo goed bij SBS 6.”