Lange Frans pakt de draad weer op

9 mei 2011, door trendwerk

(Novum) – Lange Frans kan opgelucht ademhalen. De rapper heeft alle misère in zijn leven voor een groot deel achter zich kunnen laten. Frans kreeg te maken met financiële problemen en een huwelijksprobleem, maar lijkt de situatie weer aardig de baas.

"Mede dankzij het harde werk van mijn vrouw Daniëlle, gaat het nu weer goed", zegt de 30-jarige rapper in Spits. "We hebben duidelijk gezien wie er achter ons staan en wie niet. Het heeft wel een zuiverende, klysma-achtige werking op ons leven gehad. Even alle stront wegspuiten."

Frans Frederiks vormde jarenlang een duo met rapmaatje Baas B. "Ik had met Bart drie bedrijven en van de één op de andere dag zegt hij: ik kap ermee. Dan kom je in je eentje te staan", legt Frederiks uit. "Inmiddels heb ik die bedrijven naar me toe getrokken en dat structureer ik nu zo dat ik het wel in mijn eentje kan behappen. 2011, denk aan jezelf is nu het motto."

Ook op relatiegebied gaat het weer een stuk beter tussen Frans en zijn vrouw Daniëlle. De twee verwachten in oktober hun tweede kindje. Ze hebben al een zoontje van 2 jaar.