Kluun co-host van 538 Dance Department

2 november 2011, door trendwerk

Schrijver Kluun is groot fan van 538 Dance Department. Daarom mag hij zaterdag 5 november vanaf 20.00 uur aanschuiven bij Dennis Ruyer in de studio als co-host. Kluun schreef onder andere de bestseller Komt Een Vrouw Bij De Dokter. Naast de gezamenlijke presentatie vertelt hij ook alles over zijn nieuwe boek ‘Aan de Amsterdamse nachten'.

 Zo komen zijn favoriete Nederlandse DJ’s Dimitri en Bart Skils langs voor een exclusieve set en zijn de meest verse dance tracks horen. 538 Dance Department is zaterdag niet alleen te horen, maar tussen 20.00 en 23.00 uur ook live te zien op TV 538. Dennis Ruyer: "Ik ben vereerd dat hij erbij is zaterdag"

Kluun: "Als jochie wilde ik al DJ worden. Verder dan het kopen van een mengpaneel en het draaien van een eclectische mix van ‘The Police’, ‘Sugar Hill Gang’ en ‘André Hazes’ op eindexamenfeestjes begin jaren ‘80 kwam ik niet.

Nou ja, ik ben DJ bij KX radio, het internetradiostation van Rob Stenders, maar daar nemen ze iedereen aan.

De slag heb ik gemist toen de beats kwamen. Ik ben groot house-, techno en minimalliefhebber, heb mijn laatste roman Haantjes geschreven op een maandenlang dieet van Dance Department Podcasts, maar zelf DJ spelen heb ik opgegeven. Het is me dan ook een eer en genoegen om held Dennis Ruyer te vergezellen in zijn wekelijkse uitzending." [RadioWereld.NL]