Klas van 89 gaat verder waar De Reünie ophoudt

25 oktober 2012, door trendwerk

De nieuwe Tooske Ragas-show Klas van ’89 is alles behalve een slap aftreksel van De Reünie. Dat stelt de presentatrice zelf Veronica Magazine. In Klas van ’89 wordt een mavo-klas na 23 jaar weer met elkaar herenigd om de ultieme schoolreis te beleven. “De Klas van ’89 gaat door waar De Reünie stopt. De groep brengt twee weken met elkaar door. Zodoende hebben de oud-klasgenoten alle tijd om elkaar opnieuw te leren kennen. Er bloeien ook nieuwe vriendschappen op.

De oud-klasgenoten gaan op schoolreis naar de Ardennen. “Het is onwijs bijzonder om tee weken door te brengen met deze mensen. Het is een klas met veel verhalen. Iedereen voelt zich op zijn gemak, waardoor er eerlijk en open met elkaar wordt gesproken. Daar zitten gesprekken bij die ik nooit zal vergeten.”

Na twee weken zat de klus er op, maar dat betekent niet dat Ragas verder stil zit. “Ik maak samen met mijn buurjongen van vroeger een jeugdserie, die net zo spannend wordt als de jaren 80-serie De Zevensprong.”

De Klas van ’89 is om 21.30 uur te zien op SBS 6, direct na de nieuwe show Alles is Liefde met Johnny de Mol en Leontine Borsato.