Kim-Lian van der Meij zwanger van derde kind

7 januari 2013, door trendwerk

(Novum) – Kim-Lian van der Meij is in verwachting van haar derde kind. "Deze derde is hartstikke gepland en hartstikke welkom", zegt de musicalster maandag tegen De Telegraaf. Kim-Lian heeft met de Zweedse producent Daniël Gibson een 4-jarige dochter Ronja en zoon William, van 2 jaar.

"Het eerste trimester was pittig", vertelt de 32-jarige actrice, die in juli is uitgerekend. "Ik was flink misselijk en moe. Maar nu is duidelijk de volgende fase aangebroken. Ik voel me geweldig en ben blij dat ik eindelijk dit mooie nieuws kan gaan delen."

Kim-Lian, die momenteel in de musical Shrek de rol van prinses Fiona speelt, had de laatste tijd moeite om haar zwangerschap te verbergen. "Mijn pak komt steeds een beetje strakker te zitten. En dat al na drie maanden!", zegt ze. "Ook was het lastig uit te leggen aan collega's dat ik me niet zo lekker voelde en behoefte had aan meer rust tussendoor."

De zangeres wilde altijd al een groot gezin. Of er hierna nog een kindje komt, durft ze niet te voorspellen. "Voor mijn gevoel is het nu zwaarder dan de twee eerdere keren. En mijn man Daniël wil wel vijf kinderen", vertelt Kim-Lian. "Dat lijkt me een beetje veel. Maar goed, zeg nooit nooit. Ik ben nu 32 jaar, dus leeftijdtechnisch zou het moeten kunnen."