Kenny B. vindt Humberto Tan geweldig

22 juni 2015, door Otto de Vries

Zanger Kenny B is een groot fan van de eveneens in Paramaribo geboren talkshowhost Humberto Tan. Dat laat hij weten in de VARAgids. Kenny B vindt dat Tan het erg goed doet in RTL Late Night. “Humberto Tan is geweldig. Ik had de eer om gast te zijn in Late Night. Na de uitzending ging Humberto boven dansen. Hij heeft zoveel positieve energie. Het is mooi om te zien hoe goed hij het doet. Zijn geschiedenis telt ook mee. Hij is jurist geworden en is ergens voor gegaan“, aldus de zanger.

Hard werken helpt altijd, meent Kenny B. “Hij is een rolmodel voor veel jongens die denken dat je alleen iets met geweld kunt bereiken.”

Verder is Kenny B. ook fan van Ali B. “Wat Ali B doet, vind ik mooi. Ik ken hem nog als kleine jongen. Ook hij is een voorbeeld voor jongeren. Als Ali iets fout doet, bedek ik het met de mantel der liefde. Want hij is zó’ n sympathieke gast.”

Ik heb hem nog niet op snobistisch gedrag kunnen betrappen. Hij is down to earth gebleven. Ik wil graag meer mensen als Ali B. Op televisie zien.”

Mediacourant