Keet! blijft werken voor RTL Telekids

24 januari 2013, door trendwerk

Yvonne Coldewijer, beter bekend als Keet!, blijft het gezicht van RTL Telekids, ook al heeft ze nu de hoofdrol van Ariel gekregen in de familiemusical The Little Mermaid. Dat heeft RTL dinsdag laten weten in een persbericht. Keet! zal meerdere malen per week schitteren in de musical in het Beatrixtheater in Utrecht. “Ze wisselt de rol af met Tessa Sunniva van Tol. Op deze manier kan ze haar werkzaamheden voor de kinderzender combineren met het spelen in het theater“, aldus RTL.

Het combineren van haar werk als Keet! met haar rol in de musical ziet de kinderster zelf ook niet als een probleem. “Vanwege mijn rol in Wicked heb ik al ervaring opgedaan in het combineren van het leven in het theater en voor de camera. Het is zwaar; je moet het er echt voor over hebben. En dat heb ik!

Ik geef mijn hart en ziel voor alles wat ik doe en dat levert me veel energie op. Of het nou in het land is met mijn eigen liedjes, of in het theater met ‘The Little Mermaid’; ik vind optreden voor kids een van de leukste dingen die er bestaan. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Naar verwachting beleeft Keet! in maart haar première in de voorstelling. Keet! begint deze week met de repetities.