Jonanneke wordt zen van Jack Spijkerman

4 januari 2013, door trendwerk

Jojanneke van den Berge geniet veel van haar samenwerking met Jack Spijkerman. Dat vertelt de presentatrice vrijdag in De Telegraaf. Van den Berge is de nieuwe Sandra Schuurhof in zijn tv-show Wat Vindt Nederland. Ze had Spijkerman nog nooit ontmoet voordat de opnames begonnen. “Hij is echt ontzettend sympathiek. Attent ook. En hoewel hij zo druk kan zijn op de buis, is hij buiten beeld juist heel rustig. Ik word helemaal zen van hem“, geeft de oud-PowNews-ster aan.

Van den Berge omschrijft zich als ‘het nieuwe sausje van Jack’. “Ergens is het nog waar ook. Wat Vindt Nederland? is de show van Spijkerman. Ik maak pas drie jaar televisie. Vlieguren maken is nu belangrijk. Ik wíl ook helemaal geen programma dat alleen om mij draait. Ooit graag, maar niet nu.

Van den Berge verheugt zich op haar taak. “Ik geef in de studio achtergrondinformatie bij de actualiteit die behandeld wordt. Daarnaast ga ik op straat meningen peilen, ’voxpoppen’ zoals ik ook bij PowNed deed.

Er zijn ideeën voor andere programma’s, maar daar kan ze nog weinig over kwijt. “Erland Galjaard, de tv-baas van RTL, zal mij niet op een glittertrap zetten. Het zal sowieso met nieuws te maken hebben.

Wat Vindt Nederland begint zaterdag aan een nieuw seizoen.