John Williams wil luchtiger programma

14 maart 2013, door trendwerk

John Williams zou na Bonje met de Buren, Het Spijt Me en zijn Help!-shows graag een luchtiger programma maken. Dat vertelt de presentator in Mikro Gids. Williams heeft nog geen genoeg van het genre hulp-tv, maar hij wil niet alléén maar hulp-tv maken. “Nee, het gaat nooit vervelen om mensen te helpen. Maar er zitten wél meerdere facetten in mij, die ook geprikkeld moeten blijven. Dus ik zou ook best een wat luchtiger programma presenteren“, zegt de oud-belspel-presentator. 

Op dit moment is Williams te zien met Help Mijn Man Is Klusser. “We hebben in zeven reeksen al zo veel klusellende gezien, dat we dachten dat we ons niet meer konden verbazen. Toch is het weer gebeurd. Eén gezin had zo veel last van schimmelvorming in huis – echt alle kleuren van de regenboog – dat de kinderen bronchitis hadden gekregen.

Hij wordt er vaak over aangesproken op straat. “Zeker. Mensen vragen weleens of ik ze financieel of met klussen kan helpen. Of ze hebben ruzie met de buren. Ik probeer ze dan zo goed en kwaad als ik kan advies te geven. Meer kan ik niet doen. Ik wou dat ik het budget had om heel Nederland te helpen.