John Williams wil eigen De Wereld Draait Door

28 oktober 2011, door trendwerk

John Williams wil na de vele hulp- programma’s die hij maakt voor RTL 4, graag eens een luchtiger programma maken. Dat geeft de presentator aan in Televizier. Williams denkt veel na over tv-ideeën, om die vervolgens voor te leggen aan televisiezenders. “Ik zie een positief programma wel zitten. Zoiets als Deal or no Deal, amusement waarmee je mensen blij maakt. Of een luchtiger versie van De Wereld Draait Door over mode en glamour; daar weet ik ook veel van“, vertelt hij.
De presentator hoopt dat hij zijn ideeën door het management heen kan drukken. “Dat is een manier om je doel te bereiken, en dan met de gedachte dat het me gaat lukken. Dat bedoel ik niet op een arrogante manier, maar positief. Ik ben een beetje spiritueel en weet je wat ik geloof? Als het voor me bestemd is, kom het wel. En als dat niet zo is, zal daar ook wel een reden voor zijn. Dan staat er vast nog iets mooiers voor me in de planning.”

Voorlopig blijft hij nog een hulp-tv maken, zoals Bonje met de Buren en Het Spijt Me. “Het soort programma’s dat ik nu doe, wil ik nog jaren blijven doen, want ik geniet ervan. Maar het is zwaar; je neemt de ellende toch mee naar huis.“