Johannes uit The Voice wil finale halen

3 december 2012, door trendwerk

Johannes Rypma hoopt met de steun van zijn provincie Friesland de finale van The Voice of Holland te halen. Dat zegt het talent van coaches Nick & Simon maandag in De Telegraaf. Hoewel Johannes volgens Marco Borsato helemaal niet The Voice of Holland is, gaat hij samen met het Friese volk voor goud. “Met hun hulp kan ik de finale halen. It giet oan. Mijn coaches Nick en Simon zijn geweldige mannen van wie ik zo veel leer. Ik hoop hen de victorie te brengen.

De laatste uitzending bracht lage jurycijfers voor Johannes. “Dat Marco en Trijntje mij vrijdag een onvoldoende gaven, dat sloeg echt nergens op. Maar het maakt toch niet uit, want zo lokken ze alleen maar nog meer mensen uit om op mij te stemmen. En ik heb met ruim 85 procent publieksstemmen wel bewezen dat niet alleen Friesland op me stemt.

Van de drie overgebleven kandidaten in de Nick & Simon-categorie kreeg Johannes 85 procent van de stemmen. “Heel veel jongens en meisjes willen een handtekening en met me op de foto. Maar ik ben geen held, ik ben een heel gewone jongen. The boy next door.

De gedoodverfde winnaar van de talentenjacht lijkt Sandra van Nieuwland te zijn, die hitrecord na hitrecord breekt.