Jim Bakkum trouwt op 24e verjaardag

8 juni 2011, door trendwerk

(Novum) – Jim Bakkum viert dit jaar een wel heel bijzonder verjaardagsfeestje. De zanger belooft op 10 augustus eeuwige trouw aan Bettina Holwerda, onthulde roddelkoning Evert Santegoeds woensdagochtend op Radio 538. Jims management was niet bereikbaar voor commentaar.

Jim viert die dag zijn 24e verjaardag. De zanger en musicalster ging in september op zijn knieën. Tijdens een vakantie op Hawaii vroeg hij de 8,5 jaar oudere Holwerda ten huwelijk. Hun bruiloft moet een besloten plechtigheid en feest worden. "In het wereldje waarin wij leven kun je zo'n dag verkopen, maar daar kiezen we bewust niet voor", vertelde Jim eerder over de grote dag. "Het is iets van ons, dus ik hoop dat andere mensen er vanaf blijven."

Waar de twee musicalsterren in het huwelijksbootje stappen, is nog een mysterie. Zeker is wel dat een groot aantal gasten getuige zal zijn van het uitwisselen van de jawoorden. "We kennen veel mensen die we er graag bij willen hebben", vertelde Bettina eerder aan Novum Nieuws. "Ik heb veel musicals gedaan, dus daar ken ik veel mensen van. Jim heeft met zijn muziek natuurlijk veel mensen leren kennen. Dan kom je stiekem toch op een groot aantal gasten uit."