Jim Bakkum in zee met Chippendales

14 september 2012, door trendwerk

(Novum) – Jim Bakkum gaat optreden met The Chippendales. De zanger en musicalster is volgende maand tijdens zes shows van de strippende heren van de partij. Bakkum is zelf echter niet van plan uit de kleren te gaan.

"Als je naast dat soort gasten staat, ga je niet makkelijk je shirt uittrekken. Ik kan toch niet concurreren met die lijven", zegt Jim voor de camera van Novum Nieuws. "Dat is een eindeloze strijd." Toch sluit Bakkum een stukje huid niet helemaal uit. "Je weet nooit waar de vrouwen in het publiek om schreeuwen. Als ze heel hard gillen, laat ik misschien wel een stukje huid zien."

Bakkum, die al eens in een klein broekje poseerde voor L'Homo, brengt een aantal nummers ten gehore. De schaars geklede spierbundels van The Chippendales verzorgen de danspasjes. Stiekem zou Jim het liefst in de zaal zitten. "Eigenlijk wil ik gewoon een hoekje in het theater, zodat ik kan kijken hoe al die vrouwen tekeergaan."

De 25-jarige Jim is niet de eerste BN'er die het podium deelt met The Chippendales. Beau van Erven Dorens en Hans Klok deden met de sexy show mee voor de tv-programma's De Wereld van Beau en Try Before You Die.