Jessica Mendels in gesprek met RTL

7 maart 2013, door trendwerk

De 31-jarige Jessica Mendels, voormalig presentatrice van Campinglife, is in gesprek met RTL over twee nieuwe programma’s. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Na haar ontslag bij Campinglife, heeft Mendels geen eigen programma meer op televisie. “Het is nog onzeker en ik mag er niks over zeggen, maar het is in elk geval een teken dat ze met mij verder willen. Het is fijn dat ik werk in het vooruitzicht heb, want ik moet wel zorgen dat er brood op de plank komt“, zegt ze.

Mendels is in oktober bevallen van haar eerste kindje. “Ik had gedacht dat ik het heel moeilijk zou vinden. Het jaar voor ik zwanger werd, heb ik nog heel erg in dubio gestaan. Wat als ik nooit meer een programma kreeg aangeboden? Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en ik besloot vertrouwen te hebben in de toekomst.”

Precies in de week dat ze haar zwangerschap ontdekte, werd Mendels ontslagen bij Campinglife. “Soms moet er eerst een deur dicht voor er een nieuwe open kan. Ik heb het aan het lot overgelaten. En het mooie is dat ik nu in gesprek ben met RTL over twee tv-programma’s.”