Jeroen van der Boom heeft geen glamourgezin

22 november 2012, door trendwerk

Novum) – Jeroen van der Boom heeft ondanks zijn bekendheid weinig last van de pers. Ook het gezin van de 40-jarige zanger blijft veilig buiten de spotlights. "We zijn niet echt een gezin dat veel premières afgaat."

"We lopen niet met onszelf te koop, waardoor je al veel afsluit. We zijn blij met ons privéleven en willen dat ook zo houden", vertelt Van der Boom aan NLtracks. "Zonder er spastisch over te doen."

Waar veel bekende Nederlanders smeuïge details op hun twitteraccounts plaatsen, houdt Jeroen het liever bij alledaagse dingen. "Ik en mijn vrouw zijn niet mensen die de hele dag door roepen", aldus de zanger. "Ook ik rijd ook wel eens mijn auto in elkaar, of mijn banden zijn ook wel eens lek. Maar dat soort dingen zal ik niet zo snel op Twitter zetten."

De Topper stapte anderhalf jaar geleden in het huwelijksbootje met Dany de Wit, wat hij eerder modern dan truttig vindt. "Ik ben nog steeds gek op mijn eigen vrouw", vertelt hij. "Het is bijna raar om dat tegenwoordig te zeggen, omdat het truttig gevonden wordt. Zelf vind ik het alleen maar heel gaaf."

Het stel mag dan getrouwd zijn voor hun twee kinderen, ook praktische zaken werden er gemakkelijker op. "Ik vond het heel armoedig als je dan bij een hotelbalie kwam en je drie keer in moest inchecken met Van Der Boom en één keer De Wit", lacht Jeroen. "Het is net of ik dan met m'n vriendin eventjes kom."